Urządzenia i Akcesoria
Tapenade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
280 g
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh oregano leaves only, to taste1 - 2 sprigs
-
pitted Kalamata olives300 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
extra virgin olive oil for covering tapenade20 - 30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 50 gram
Sód
816 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
675 kJ /
160.5 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt dressing
10 Min
Olive and fennel grissini
25 Std. 30 Min
Onion Skin Broth
1 Std. 5 Min
French dressing
5 Min
Guacamole
10 Min
Milanese risotto
25 Min
Baba ghanoush
1 Std.
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 Std.
White bean purée and anchovy on crostini
45 Min
Gwinganna mushroom pâté
20 Min
Tarator (tahini dip)
5 Min
Sabayon
15 Min