Églefin, beurre nantais et petits légumes
TM6 TM5

Églefin, beurre nantais et petits légumes

4.4 (51 ocen)

Składniki

  • 100 g d'échalotes
  • 20 g de vinaigre de vin
  • 300 g d'eau
  • 100 g de vin blanc
  • 300 g de carottes, coupées en julienne
  • 300 g de poireaux, coupés en julienne
  • 600 g de filets d'églefin
  • 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de choux de Bruxelles, coupés en deux
  • 10 g de crème liquide 35% m.g.
  • 250 g de beurre, coupé en morceaux

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2848.3 kJ / 685.8 kcal
Białko
32.8 g
Węglowodany
14.3 g
Tłuszcz
54.5 g
Tłuszcz nasycony
33.8 g
Błonnik
9 g
Sód
350 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy