Urządzenia i Akcesoria
Char siu bao pork buns
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 6 godz. 35 min
12 portions
Składniki
Char siu marinade
-
piece fresh ginger peeled30 g
-
garlic cloves5
-
eschalots60 g
-
Chinese five spice2 tsp
-
hoi sin sauce60 g
-
ground white pepper½ tsp
-
water40 g
-
molasses30 g
-
Shaoxing wine50 g
-
dark soy sauce40 g
-
tomato sauce1 tbsp
-
boneless skinless pork belly cut into 3-4 pieces500 g
Buns
-
dried instant yeast1 tbsp
-
plain flour300 g
-
baking powder2 tsp
-
cornflour50 g
-
caster sugar50 g
-
warm water180 g
-
vegetable oil10 g
Char siu bao
-
cornflour2 tbsp
-
water plus extra as needed600 g
-
spring onions/shallots white and light green part only, cut into pieces (1 cm)3
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark soy sauce1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
563.1 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
1162.4 kJ /
276.8 kcal
Tłuszcz
8.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
33.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1 godz.
Fresh pasta dough
1 godz.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Soup dumplings (xiao long bao)
26 godz. 50 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Char siew sauce
10 min
Banh bao (steamed pork buns)
2 godz. 45 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min