
Urządzenia i Akcesoria
Sweet and sour pork ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 portions
Składniki
-
fresh ginger peeled (see Tips)10 g
-
eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)200 g
-
oil20 g
-
pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)500 - 600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)30 g
-
vinegar50 g
-
raw sugar20 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tsp
Wartości odżywcze na 2 portions
Kalorie
1804 kcal /
7578.2 kJ
Białko
121.8 g
Tłuszcz
133.7 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
46.9 g
Sód
2266 mg