Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and mushroom stir-fry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sesame oil1 tsp
-
fresh mixed mushrooms cut into halves350 g
-
asparagus cut into thirds3 bunches
-
tamari2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
148.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
363 kJ /
86.3 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Garlic mushrooms
25 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1 godz.
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Cauliflower "fried" rice
45 min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Aglio olio e peperoncino
35 min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Summer seafood soup
45 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min