Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and mushroom stir-fry
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
eschalot cut into halves1
-
garlic clove1
-
sesame oil1 tsp
-
fresh mixed mushrooms cut into halves350 g
-
asparagus cut into thirds3 bunches
-
tamari2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
148.4 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
363 kJ /
86.3 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese-style stir-fried vegetables
25 min
Sambal goreng (chilli stir-fried vegetables and prawns)
30 min
Kimchi non-fried rice
1 godz.
Millet cashew stir-fry
30 min
Kimchi stew
30 min
Quick prawn stir-fry
20 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Chinese greens with XO sauce
1 godz. 50 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Aglio olio e peperoncino
35 min