Urządzenia i Akcesoria
Crispy Korean tofu
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Tofu coating
-
almond milk160 g
-
cornflour120 g
-
plain flour80 g
-
garlic powder1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Sauce
-
garlic cloves5
-
fresh ginger10 g
-
light brown sugar60 g
-
rice wine vinegar60 g
-
pure maple syrup60 g
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste ( see Tips)30 - 50 g
-
ketchup (see Tips)30 g
-
sesame oil20 g
-
dark soy sauce20 g
Rice and broccoli
-
water1000 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
long grain white rice200 g
-
broccoli florets350 g
Tofu
-
firm tofu pressed for 30 minutes, then cut into cubes (2 cm - see Tips)400 g
-
vegetable oil to deep fry1000 - 1500 g
-
spring onions/shallots cut into slices (5 mm), to garnish2
-
sesame seeds to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1072.2 mg
Białko
21.7 g
Kalorie
3147 kJ /
749.3 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
98.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup (vegetarian)
45 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Korean Ramen with Tofu
50 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Soba noodle mee goreng
40 min