Urządzenia i Akcesoria
Refried beans
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
red onion cut into quarters1
-
red capsicum deseeded and cut into pieces½
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil20 g
-
ground cumin½ tsp
-
ground chilli (optional)1 - 2 pinches
-
canned pinto beans rinsed and drained (approx. 230 g after draining)400 g
-
filtered water30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.4 g
Kalorie
560.7 kJ /
133.5 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
5.9 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hearty lentil chilli
50 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.
Refried Beans
20 min
Smoky chipotle beans
30 min
Layered Mexican dip
25 min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Black Beans
30 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min