Avo and egg spread

Avo and egg spread

4.3 79 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • water (room temperature)
    400 g
  • eggs
    4
  • cold water
  • pickled cucumbers (approx. 80 g), cut into thirds
    2
  • avocado flesh only
    1
  • spring onion/shallot trimmed and cut into quarters
    1
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • lime juiced (approx. 3 tsp juice)
    1
  • Lemon pepper seasoning (optional - see Tips)

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1352.1 mg
Białko 8.4 g
Kalorie 766.3 kJ / 182.3 kcal
Tłuszcz 13.6 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...