Urządzenia i Akcesoria
Avo and egg spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water (room temperature)400 g
-
eggs4
-
cold water
-
pickled cucumbers (approx. 80 g), cut into thirds2
-
avocado flesh only1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lime juiced (approx. 3 tsp juice)1
-
Lemon pepper seasoning (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1352.1 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
766.3 kJ /
182.3 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Abundant breakfast bowl
30 min
Steamed eggs sunny side up
15 min
Turkey and lemon aioli wraps
30 min
Mango muesli
5 min
Warm beetroot dish
50 min
Sweet beet
35 min
Steamed pistachio cheesecakes with mango
1 godz. 30 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Refreshing cucumber and pear juice
25 min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 godz. 20 min
Anti-inflammatory pineapple and turmeric smoothie
10 min