![Avo and egg spread Avo and egg spread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/886996fb-040d-4413-a958-62103e83c12e/Derivates/a5ea8483-0d18-4f32-99f7-96674c082c9f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g water (room temperature)
- 4 whole eggs
- cold water
- 2 pickled cucumbers (approx. 80 g), cut into thirds
- 1 avocado, flesh only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into quarters
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lime, juiced (approx. 3 tsp juice)
- Lemon pepper seasoning (optional - see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 766.3 kJ / 182.3 kcal
- Białko
- 8.4 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 13.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1352.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 Min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 Std. 20 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Fennel digestive
30 Min
Pure green goodness
5min
Avocado coconut ice cream
12h 10 min
Ca phe trung (egg coffee)
10min
Pink scramble
15 Min
Warm beetroot dish
50 min
Avocado dressing
10min
Daily green smoothie
10min