Urządzenia i Akcesoria
Avo and egg spread
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water (room temperature)400 g
-
eggs4
-
cold water
-
pickled cucumbers (approx. 80 g), cut into thirds2
-
avocado flesh only1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lime juiced (approx. 3 tsp juice)1
-
Lemon pepper seasoning (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1352.1 mg
Białko
8.4 g
Kalorie
766.3 kJ /
182.3 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Brak ocen
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Abundant breakfast bowl
30 min
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 min
Baked beans
13 godz. 25 min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45 min
Coconut and beetroot balls
40 min
Pink scramble
15 min