Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat

Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat

5.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
18 portions

Składniki

  • 110 g de beurre
  • 100 g de sucre en poudre
  • 8 g de sucre vanillé
  • 2 œufs
  • 200 g de farine de blé
  • 180 g de farine de blé complet
  • ¼ de c. à café de poudre à lever
  • 230 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 110 g de crème entière
  • 18 amandes entières, émondées
  • pépites de chocolat (opcjonalnie) type Smarties®

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 251.9 kcal / 1053.9 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 14.1 g
Węglowodany 27.6 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Sód 17.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...