Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de crème
- 250 g de lait
- 150 - 200 g de sucre, au goût
-
1
c. à café de sucre vanillé, maison
lub ½ c. à café d'extrait de vanille naturel - 12 g de gélatine, trempées dans l’eau froide et égouttées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1833 kJ / 438 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 39.7 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coulis de framboises
10min
Pannacotta au coulis de mangue
4h 15min
Risotto
30min
Mousse au thon
5 Min
Sauce cocktail
5 Min
Sauce béchamel
15 min
Crema catalana
40min
Biscuits à la cuillère
40min
Tarte meringuée au citron
2j 30 menit
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6 godz. 40 min
Mousse au thon
10min
Cheesecake New York
6h 30min