Urządzenia i Akcesoria
Brownies
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
24 portions
Składniki
-
250 g de chocolat noir extrafin, 70% de cacao en morceaux
-
220 g de beurre en morceaux
-
380 g de sucre
-
6 œufs
-
1 pincée de sel
-
150 g de farine
-
150 g de noix de pécan (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
1145 kJ /
275 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carac (Tartelette au chocolat)
2 godz.
Petits croissants à la vanille
1 godz. 30 min
Muffins au chocolat
45 min
Cake aux baies
1 godz. 15 min
Miroirs
1 godz. 40 min
Muffins au chocolat et noix de pécan
30 min
Madeleines au chocolat
30 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Gâteau aux carottes
1 godz. 10 min
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Cake imbibé au citron
1 godz. 30 min
Milanais
3 godz.