Urządzenia i Akcesoria
Pineapple Teriyaki Salmon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
12 oz sugar snap peasbroccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opcjonalnie) to garnish
-
green onion (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
687.1 mg
Białko
29.9 g
Kalorie
1567.9 kJ /
374.8 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Węglowodany
25.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Shrimp Scampi
40 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 min
Spicy Szechuan Shrimp and Broccoli
40 min