Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cilantro Pesto
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz pine nuts
- 2 oz cilantro, leaves and tender stems (approx. 2-3 bunches)
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 3 garlic cloves, to taste
- 1 ¼ tsp salt
- 5 oz olive oil
- 2 oz lemon juice, (approx. 2 lemons)
Pasta Salad
- 40 oz water
- 32 oz large shrimp, peeled, deveined
- 9 oz asparagus, cut into pieces ( 1 in.)
- 16 oz gemelli pasta, dry
- 1 can sweet corn kernels, drained (approx. 15 oz)
- 1 jar roasted red peppers, drained, cut into strips, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3916 kJ / 936 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 113 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Shrimp Scampi
40 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Buffalo Ranch Chicken Salad
3 Std. 5 Min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1u. 50min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h