![Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F1FBB06A-51AC-4681-8F49-2D5CDCA5B3DF/Derivates/958ad2fe-0044-4423-ad51-d60d978cab86.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cilantro Pesto
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz pine nuts
- 2 oz cilantro, leaves and tender stems (approx. 2-3 bunches)
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 3 garlic cloves, to taste
- 1 ¼ tsp salt
- 5 oz olive oil
- 2 oz lemon juice, (approx. 2 lemons)
Pasta Salad
- 40 oz water
- 32 oz large shrimp, peeled, deveined
- 9 oz asparagus, cut into pieces ( 1 in.)
- 16 oz gemelli pasta, dry
- 1 can sweet corn kernels, drained (approx. 15 oz)
- 1 jar roasted red peppers, drained, cut into strips, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3916 kJ / 936 kcal
- Białko
- 39 g
- Węglowodany
- 113 g
- Tłuszcz
- 40 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Smashed Avocado Toast with Jammy Eggs
25 min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 dk
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Shrimp Scampi
40 min
Garlic Shrimp
35 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Tuna Avocado Bowl
50 dk
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Southwest Quinoa
40 min