![Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5A5E56C0-BFBF-46D5-BFEE-DB2132D698B4/Derivates/187A4775-D277-43CC-B438-F0CFE5A1DD84.jpg)
Wersje kompatybilne
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz orange peel, thin skin only, no white pith
- 1 tsp sugar
- 3 ½ oz orange juice, freshly squeezed (approx. 2 medium oranges)
- 1 oz honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (opcjonalnie)
- 4 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 35 leaves)
- 2 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 28 clumps of fine leaves)
- 4 sprigs cilantro, leaves only (approx. 42 leaves )
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16-24 oz total)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 leeks, white part only, quartered (approx. 5.5 oz total)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz salted butter
- 3 ½ oz dry white wine
- 32 ½ oz water
- 2 tbsp vegetable stock paste (see Tip)
- 8 oz buckwheat groats
- 1 - 2 oz lemon juice, freshly squeezed (approx. 2 small lemons)
- 14 - 15 oz asparagus, trimmed and cut into halves (approx. 1 bunch)
- 3 ½ oz cashews, roasted, unsalted (opcjonalnie)
-
1
oz unsalted pumpkin seeds
lub 1 oz unsalted sunflower seeds - 2 oz goat cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4347 kJ / 1039 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Cod with Citrus Butter
50 мин.
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 мин.
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Squid and Shrimp Risotto
1h