Wersje kompatybilne
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz orange peel, thin skin only, no white pith
- 1 tsp sugar
- 3 ½ oz orange juice, freshly squeezed (approx. 2 medium oranges)
- 1 oz honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (opcjonalnie)
- 4 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only (approx. 35 leaves)
- 2 sprigs fresh dill, leaves only (approx. 28 clumps of fine leaves)
- 4 sprigs cilantro, leaves only (approx. 42 leaves )
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 16-24 oz total)
- 1 - 2 pinches salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 2 leeks, white part only, quartered (approx. 5.5 oz total)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 1 oz salted butter
- 3 ½ oz dry white wine
- 32 ½ oz water
- 2 tbsp vegetable stock paste (see Tip)
- 8 oz buckwheat groats
- 1 - 2 oz lemon juice, freshly squeezed (approx. 2 small lemons)
- 14 - 15 oz asparagus, trimmed and cut into halves (approx. 1 bunch)
- 3 ½ oz cashews, roasted, unsalted (opcjonalnie)
-
1
oz unsalted pumpkin seeds
lub 1 oz unsalted sunflower seeds - 2 oz goat cheese, crumbled
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4347 kJ / 1039 kcal
- Białko
- 50 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 57 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Sweet Potato Spoon Bread
1 Std.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Shrimp and Crab Stack
25 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 Min