Urządzenia i Akcesoria
Coconut Sautéed Shrimp
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
coconut milk unsweetened6 oz
-
black bean chili sauce1 ½ oz
-
raw shrimp, medium size, peeled and deveined (21-25 count)24 oz
-
mirin1 oz
-
salt (opcjonalnie) to taste
-
fresh cilantro, chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
301 mg
Białko
37 g
Kalorie
1025 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Chicken and Quinoa Salad
50 min
Mushroom Risotto
30 min
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Garlic Shrimp
35 min