Urządzenia i Akcesoria
Coconut Sautéed Shrimp
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
coconut milk unsweetened6 oz
-
black bean chili sauce1 ½ oz
-
raw shrimp, medium size, peeled and deveined (21-25 count)24 oz
-
mirin1 oz
-
salt (opcjonalnie) to taste
-
fresh cilantro, chopped to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
301 mg
Białko
37 g
Kalorie
1025 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Shrimp Sauté
25 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Mushroom Risotto
30 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 godz. 25 min
Garlic Shrimp
35 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min