Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
non-stick cooking spray
-
shallots halved2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter divided1 oz
-
vegetable stock7 oz
-
white wine1 oz
-
fresh salmon fillets (approx. 6 oz ea.)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemons thinly sliced in rounds2
-
zucchini8 oz
-
yellow squash8 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
lemon juice½ oz
-
capers drained2 tbsp
-
fresh dill to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
1443 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod with Citrus Butter
50 min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 min
Chicken with Nectarine Salsa
1 godz.
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Maple and Mustard Salmon
20 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Chicken Marsala
40 min