![Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CA97E5F0-2D77-4483-9208-0E1D36C2508E/Derivates/57350964-03E0-4510-88D4-3DA44D5E1505.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- non-stick cooking spray
- 2 oz shallots, halved
- 1 garlic clove
- 1 oz unsalted butter, divided
- 7 oz vegetable stock
- 1 oz white wine
- 4 fresh salmon fillets (approx. 6 oz ea.)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 lemons, thinly sliced in rounds
- 8 oz zucchini
- 8 oz yellow squash
- 1 tbsp all-purpose flour
- ½ oz lemon juice
- 2 tbsp capers, drained
- fresh dill, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 Std.
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min