Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
non-stick cooking spray
-
shallots halved2 oz
-
garlic clove1
-
unsalted butter divided1 oz
-
vegetable stock7 oz
-
white wine1 oz
-
fresh salmon fillets (approx. 6 oz ea.)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
lemons thinly sliced in rounds2
-
zucchini8 oz
-
yellow squash8 oz
-
all-purpose flour1 tbsp
-
lemon juice½ oz
-
capers drained2 tbsp
-
fresh dill to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
36 g
Kalorie
1443 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Garlic Shrimp and Grits
1 godz. 10 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Cioppino
55 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min