Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Asparagus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
pencil-thin asparagus woody ends trimmed12 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
capers drained2 tbsp
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
lemon juice1 oz
-
water20 oz
-
lemon cut into wedges, to garnish1
-
lemon zest to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
749 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry Vinaigrette Fall Salad
10 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Shrimp Sauté
25 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Spicy Asian Snow Peas
25 min
Cauliflower with Pea Purée
40 min
Green Bean Gremolata
25 min
Southwest Quinoa
40 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min