![Crab Cakes Crab Cakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ee009ed7-8e9e-448e-9465-d5478b90e98b/Derivates/fc61d87a-bc51-4e1c-b5f0-a5ff2d0972f9.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 ½ oz bread, in pieces (¾ in.) (see Variation)
-
1
oz shallots, peeled and halved
lub 4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 0.2 oz)
- 1 oz celery stalk, sliced (¼ in.)
- 2 oz red bell pepper, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp mayonnaise
- 2 jumbo eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Old Bay Seasoning®
- ¼ tsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper, to taste
- 16 - 18 oz jumbo lump crab meat
- oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 701 kJ / 238 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Mojito
10min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Guacamole
5 Min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55 Min
Cioppino
55 Min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Caesar Salad
30 min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 min
Baked Crab Dip
15min
Spinach and Artichoke Dip
20 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
New England Clam Chowder
45 min