Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 ½ oz bread, in pieces (¾ in.) (see Variation)
-
1
oz shallots, peeled and halved
lub 4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only (approx. 0.2 oz)
- 1 oz celery stalk, sliced (¼ in.)
- 2 oz red bell pepper, in pieces (¼ in.)
- 2 tbsp mayonnaise
- 2 jumbo eggs
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Old Bay Seasoning®
- ¼ tsp salt
- 1 pinch freshly ground pepper, to taste
- 16 - 18 oz jumbo lump crab meat
- oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 701 kJ / 238 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Boeuf Bourguignon
11h 25 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Collard Greens
1h 5min
Mushroom and Artichoke Dip
25min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp and Crab Stack
25min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35min
Baked Crab Dip
15min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Garlic Shrimp
35min