Crab Cakes

Crab Cakes

4.8 32 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 pieces

Składniki

  • bread in pieces (¾ in.) (see Variation)
    5 ½ oz
  • shallots peeled and halved
    1 oz
    4 scallions, green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)
  • fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)
    5 sprigs
  • celery stalk sliced (¼ in.)
    1 oz
  • red bell pepper in pieces (¼ in.)
    2 oz
  • mayonnaise
    2 tbsp
  • jumbo eggs
    2
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • Worcestershire sauce
    1 tsp
  • Old Bay Seasoning®
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • freshly ground pepper to taste
    1 pinch
  • jumbo lump crab meat
    16 - 18 oz
  • oil for frying

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 238 kcal / 701 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...