Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 gramů nakládaných kaparů, scezených
- ½ čajové lžičky mletého kajenského pepře
- 1 - 2 stroužky česneku
- 20 vypeckovaných černých oliv, na plátky
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
-
800
gramů konzervovaných rajčat, drcených
lub 800 gramů rajčatové passaty - 1 - 2 špetky cukru (opcjonalnie)
- 1 čajovou lžičku soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pikantní sicilské špagety
30min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min
Kari ze špičatého zelí
35 dk
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35 dk
Slaný zapečený tvaroh se šunkou a zeleninou
45min
Červené rybí kari
30min
Bramborová kari polévka
35 dk
Veganský challah chléb
2h 30min
Ostružinový crumble
35 dk
Krupicové noky
45min
Orientální kuře v jogurtu
40min
Turecká nevěstina polévka
50min