Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ svazku čerstvé petržele, jen lístky, plus navíc na ozdobu
- 2 stroužky česneku
- 60 gramů cibule, napůl
- 80 gramů mrkve, na kousky
- ½ čajové lžičky mleté pálivé papriky
- 10 gramů rajčatového protlaku
- 40 gramů olivového oleje
- 800 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička krupicového cukru
- 500 gramů bílých fazolí, velkých, konzervovaných, scezených
- 2 snítky čerstvého oregana, jen lístky, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 12.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Musaka z červené čočky
2h 20min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Pikantní fazolová polévka
11h
Fazole po bretaňsku
35 min
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16h 20min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 min
Mexické fazole s krustou z polenty
1h
Krekry s konopným semínkem a kyselým zelím
1h
Pečené fazole
1h 25min
Pomalu vařená cizrna
14hod. 40min
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 min
Čočkové stew s pancettou
1h