Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů parmazánu, na kousky (3 cm)
- 150 gramů lískových ořechů, se slupkou nebo bez slupky nebo vlašské ořechy, mandle, event. směs
- 3 polévkové lžíce provensálského koření
- 2 stroužky česneku
- 150 gramů pórku, na kousky (3 cm)
- 50 gramů olivového oleje
- 800 gramů sterilovaných rajčat v plechovce
- 1 polévková lžíce rajčatového protlaku
- 15 gramů čerstvé bazalky, pouze lístky, plus extra na ozdobení
- 2 špetky cukru
- 2 špetky černého pepře, mletého
- 1 vrchovatá polévková lžíce zeleninového vývaru v prášku
- 100 gramů vlažné vody
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 7548.9 kJ / 1804.2 kcal
- Białko
- 45.4 g
- Węglowodany
- 85.5 g
- Tłuszcz
- 155.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.7 g
- Błonnik
- 38.1 g
- Sód
- 1541.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polenta s hříbky
55 dk
Zeleninové kari s rýží
1sa
Těstoviny se zeleninovým ragú
45 dk
Polévka z kopřiv
40 dk
Zapečené těstoviny s dýní a sýrem
1sa
Mexické fazole s krustou z polenty
1sa
Kari ze špičatého zelí
35 dk
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35 dk
Pečené fazole
1sa 25 dk
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25 dk
Zapečené těstoviny se zeleninou
1sa
Musaka z červené čočky
2sa 20 dk