Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů pražených arašídů, solených
- 1 stroužek česneku
- 1 cibule, napůl
- 200 gramů brambor, moučných, na kousky
- 150 gramů mrkve, na kousky
- 20 gramů oleje
- 70 gramů rajčat, na kousky (cca 1 cm)
- 100 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 800 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- ¼ - ½ čajové lžičky kajenského pepře, mletého, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1195 kJ / 285 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Bob čorba
13h 15 min
Cibulová polévka
1hod. 10min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1hod. 10min
Galette Auvergnate (s modrým sýrem, ořechy a zakysanou smetanou)
2 godz. 30 min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35 min
Chřestovo - mrkvové kari
35 min
Lososové rizoto s fenyklem
25min
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Krém z pečeného česneku
1 godz. 5 min
Polévka z červených paprik a cuket
55min
Rajčatová krémová polévka
30min