Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
- 100 gramů hrušek, pevných, na čtvrtky, bez jádřince (se slupkou)
- 1 svazek čerstvého koriandru, jen lístky, plus na ozdobu
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 260 kJ / 62 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Podzimní dýňový salát
10 min
Tuňákové kuličky
30 min
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2h 40min
Fenyklový salát s grapefruitem
20 min
Cuketovo-mátový salát
10 min
Makadamové pesto s bazalkou a limetkou
Keine Bewertungen
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10 min
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min
Zelný salát s bylinkami
10 min