Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 gramů červeného hlávkového zelí, na kousky
- 100 gramů hrušek, pevných, na čtvrtky, bez jádřince (se slupkou)
- 1 svazek čerstvého koriandru, jen lístky, plus na ozdobu
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 260 kJ / 62 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10min
Bazalkové pesto
10min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1óra 35p
Zelný salát s křenem
10min
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
15min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10min
Stew z fazolí černé oko s olihní
Brak ocen
Okurková raita s mátou
25min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Brak ocen
Studený rajčatový krém s bazalkou
5min
Dip z červené řepy
15min