Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou

Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou

4.5 12 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 porce

Składniki

  • 100 gramů mrkve na kousky
  • 1 cibule (cca 100 gramů), napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 10 gramů olivového oleje
  • ¾ čajové lžičky marockého koření ras el hanout
  • ¼ čajové lžičky mletého římského kmínu
  • 300 gramů vody
  • 1 čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • ½ čajové lžičky soli
  • 120 gramů bulguru
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • 50 gramů baby špenátu (viz Tip)
  • 50 gramů jadérek granátového jablka
  • 30 gramů vypeckovaných černých oliv napůl
  • 50 gramů fety na kostky (1–2 cm)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 13 g
Kalorie 1567 kJ / 374 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 9.6 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...