Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů sušeného žlutého hrachu
- 700 gramů vody
Pistou
- 5 snítek bazalky, jen lístky
- 4 stroužky česneku
-
100
gramů sýru gruyère, na kousky
lub 100 gramů parmazánu, na kousky - 115 gramů olivového oleje
Polévka
- 100 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů pórku, bílé části, na kousky
- 50 gramů anglické slaniny, na kostičky
- 20 gramů olivového oleje
- 1000 gramů vývaru (drůbežího nebo zeleninového)
- 1 sušený bobkový list
- 150 gramů šunky od kosti, na větší kostky (cca 1,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3516 kJ / 837 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1367 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 min
Krém Saint-Germain
50 Min
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10h 50 min
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16hod. 20min
Hanácká trošková polévka
8h 55min
Pikantní fazolová polévka
11h
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45 min
Polévka z bílých fazolí
35 min
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40 min
Lišková polévka
1 Std. 40 Min
Ragú z kapra, paprik a rajčat
30 min
Eintopf se zelím a kroupami
1 Std.