Urządzenia i Akcesoria
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
3 portions
Składniki
Dang gui chicken
-
boneless chicken thighs (approx. 1 leg), cut to 2 cm strips500 g
-
dried black fungus soaked to soften10 g
-
fresh ginger slices30 g
-
garlic cloves cut in slices2
-
goji berries1 tbsp
-
jujube red dates pitted, cut in halves5
-
dang gui (Chinese angelica root) (opcjonalnie)2 slices
-
light soy sauce1 tsp
-
salt½ tsp
-
sesame oil roasted1 tsp
-
1 tbsp mirinChinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
Steamed egg
-
water220 g
-
eggs (approx. 3 eggs)150 g
-
salt½ tsp
Steamed rice
-
rice rinsed200 g
-
water950 - 1000 g
-
light soy sauce to drizzle1 tsp
-
fresh coriander leaves only, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739 mg
Białko
43 g
Kalorie
2824 kJ /
675 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 godz. 5 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Fried Beehoon
20 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Tomato-egg soup
20 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min