Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese Traditional Meat Floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
180 g
Składniki
-
pork tenderloin cut in pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
caster sugar40 g
-
rice wine20 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
2360 mg
Białko
65.4 g
Kalorie
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and sour pork ribs
40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1h 5min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Braised pork belly
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Authentic Meat Floss
1h 40min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min