Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese Traditional Meat Floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
180 g
Składniki
-
pork tenderloin cut in pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
caster sugar40 g
-
rice wine20 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
2360 mg
Białko
65.4 g
Kalorie
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
1 godz. 25 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2 godz. 25 min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 godz. 15 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Braised pork belly
55 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min