![Taiwanese Traditional Meat Floss Taiwanese Traditional Meat Floss](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FD2B015E-8301-467E-9352-05E03AE27ED7/Derivates/610a00a7-84b6-41fc-b41b-75f9b30ca157.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g pork tenderloin, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g caster sugar
- 20 g rice wine
- 150 g water
- Wartości odżywcze
- na 180 g
- Kalorie
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Białko
- 65.4 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 2360 mg
Alternatywne przepisy
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Authentic Meat Floss
1hod. 40min
Black sesame cream soup
15 Min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1hod. 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1hod. 40min
Mala Bakkwa
4h 35min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50 min