Urządzenia i Akcesoria
Nourishing Chicken Soup with Lotus Seeds, Yam & Chinese Barley
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
-
pearl barley chinese40 g
-
lotus seed, dried35 g
-
water1000 g
-
1000 g whole chicken legwhole chicken1000 g
-
ginger, fresh sliced10 g
-
Chinese red dates1
-
dang gui slices (opcjonalnie)3 g
-
rice wine (opcjonalnie)50 g
-
chinese yam200 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
515.1 mg
Białko
33.5 g
Kalorie
1950.9 kJ /
466.3 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
17.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Open Cooking
32 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Shrimp, Tofu & Egg Casserole
25 min
Assorted Nuts Mooncake
Brak ocen
Mixed Herbs Rice
35 min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 godz. 5 min
Guinean prawns
25 min
Seafood Congee
50 min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 min
Old Cucumber Soup
Brak ocen
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Cereal Prawns
30 min
Cali Burger with Avocado Ranch
50 min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1 godz. 20 min