Urządzenia i Akcesoria
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 pieces
Składniki
-
caster sugar60 g
-
eggs (2 large eggs)120 g
-
fresh milk50 g
-
vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)25 g
-
cake flour120 g
-
baking powder2 tsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
34 mg
Białko
5 g
Kalorie
774 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame Crème
10 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Pandan chiffon cake
5 godz. 15 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Braised pork belly
55 min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Japanese Cheese Tarts
1 godz. 55 min
Rice Wine Chicken
30 min