Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
TM6 TM5 TM31

Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)

3.2 (26 ocen)

Składniki

  • 60 g caster sugar
  • 120 g eggs (2 large eggs)
  • 50 g fresh milk
  • 25 g vegetable oil (sunflower, corn, soybean or canola)
  • 120 g cake flour
  • 2 tsp baking powder
  • 500 g water

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
774 kJ / 185 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
27 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
1 g
Sód
34 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy