Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Huile aux herbes
- 100 g d'huile d'olive
- ½ bouquet de basilic frais (env.10 g), effeuillé
- ½ bouquet de persil frais (env.10 g), effeuillé
- 1 pincée de sel
Soupe
- 120 g d'oignons fanes, en morceaux (2 cm)
- 1 - 2 gousse(s) d'ail
- 600 g de courgettes, en morceaux (3 cm)
- 750 g d'eau
- 2 c. à café de sel
- ½ bouquet de persil frais (env.10 g), effeuillé
- ½ bouquet de basilic frais (env.10 g), effeuillé
-
150
g de fromage à tartiner au poivre
lub 150 g de fromage à tartiner nature
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 15114 kJ / 364 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 35 g
Alternatywne przepisy
Velouté de champignons des bois
25min
Velouté courge-coco
45min
Soupe de potiron
35min
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35min
Purée de pommes de terre
45min
Purée de patates douces
1h
Velouté de légumes
45min
Velouté de champignons
20min
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Purée Parmentier nature
55min
Soupe de poireaux au fromage
30min
Blancs en neige
5 Min