
Urządzenia i Akcesoria
Zupa krem z kopru włoskiego i marchewki
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
bulw kopru włoskiego pokrojonych na kawałki350 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki250 g
-
pora tylko biała część, pokrojona na kawałki40 g
-
oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do skropienia30 g
-
wody500 g
-
koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
sól do smaku
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
192 kcal /
804 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
1024 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

LEKKO I PROSTO
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Zupa krem z zielonych szparagów
30 Min
Kremowa zupa batatowo-pomarańczowa
30 Min
Zupa szpinakowa z batatami
35 Min
Krem marchewkowo-selerowy z oliwą ziołową
45 Min
Krem z młodej kalarepy z olejem koperkowym
50 Min
Kremowa zupa z pieczonych buraków
1 Std. 40 Min
Zupa krem z jarmużu
30 Min
Upiększająca zupa krem z batatów Laury Drost
35 Min
Zupa krem z batatów i marchewek
45 Min
Zupa z batatów i cukinii z imbirem
25 Min
Zupa krem z groszku
40 Min
Zupa krem ziemniaczano-szpinakowa, wytrawny flan jajeczny
45 Min