
Urządzenia i Akcesoria
Piza com creme de abóbora, queijo fumado e bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
8 doses
Składniki
Massa
-
água240 g
-
fermento de padeiro fresco5 g
-
açúcar1 c. chá de
-
Azeite q.b. p/ untar
-
farinha tipo 65400 g
-
sal1 c. chá de
Creme de abóbora
-
água500 g
-
abóbora cortada em pedaços (1-2 cm aprox.)400 g
-
alho em pó1 pitada de
-
sal1 pitada de
-
pimenta1 pitada de
-
azeite20 g
Cobertura
-
Azeite q.b. p/ untar
-
queijo scamorza cortado em fatias (4-5 mm aprox.)200 g
-
bacon fatiado (cozinhado)60 g
-
queijo parmesão em lascas25 g
-
vinagre balsâmico10 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
352.1 kcal /
1473.3 kJ
Białko
15.3 g
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
41.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
396.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rockstars
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia