Pilaf de riz sauvage au porc

Pilaf de riz sauvage au porc

4.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 30 g de feuilles de persil frais et un peu pour la finition
  • 40 g de pruneaux dénoyautés (opcjonalnie)
  • 5 g de feuilles de sauge fraîche
  • 10 g de feuilles de coriandre fraîche et un peu pour la finition
  • 40 g d'huile végétale
  • 2 gousse d'ail
  • 500 g d'échine de porc, désossée en morceaux (3 cm)
  • 4 - 6 pincées de poudre de paprika
  • 200 g de carottes en morceaux
  • 250 g d'oignons émincés
  • 300 g de mélange de riz sauvage
  • 30 g de concentré de tomates
  • 700 g d'eau
  • ½ c. à café de cumin en poudre
  • du poivre moulu selon vos goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 696.3 kcal / 2917.3 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 28.3 g
Węglowodany 68 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 181.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...