Omelette caprese

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 6 œufs
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • 700 g d'eau
  • 220 g de tomates cerise coupées en deux
    220 g de tomates poire, coupées en deux
  • 110 - 170 g de mozzarella de bufflonne coupée en demi-lunes (0,5 cm)
  • 5 - 8 feuilles de basilic frais émincées, pour la finition
  • de la crème de vinaigre balsamique pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 622.3 mg
Białko 17.5 g
Kalorie 916.6 kJ / 219.1 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Węglowodany 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...