Omelette caprese

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • œufs
    6
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • d'eau
    700 g
  • de tomates cerise coupées en deux
    220 g
    220 g de tomates poire, coupées en deux
  • de mozzarella de bufflonne coupée en demi-lunes (0,5 cm)
    110 - 170 g
  • de basilic frais émincées, pour la finition
    5 - 8 feuilles
  • de la crème de vinaigre balsamique pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 219.1 kcal / 916.6 kJ
Białko 17.5 g
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 3.6 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 622.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...