Coque croustillante au chocolat et à la framboise

Coque croustillante au chocolat et à la framboise

4.0 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
6 portions

Składniki

Le crémeux au chocolat
  • de crème liquide 35% m.g.
    85 g
  • de lait entier
    85 g
  • jaunes d'œufs
    2
  • de sucre en poudre
    25 g
  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux (voir "Conseil(s)")
    110 g
La coque croustillante
  • de beurre doux tempéré
    60 g
  • de cassonade
    60 g
  • de noisettes en poudre
    60 g
  • de farine T55
    60 g
  • de crêpes dentelle, type Gavottes® émiettées
    20 g
  • de chocolat fondu
    15 g
  • de framboises fraîches
    125 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 447.8 kcal / 1865.2 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 31.2 g
Węglowodany 26.2 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 15.8 g
Sód 30.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...