Urządzenia i Akcesoria
Chrzan na zielono (ze szpinakiem)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
10 porcji
Składniki
-
100 g liści szpinaku baby, świeżych
-
80 - 100 g chrzanu, tartego
-
30 g wody mineralnej, niegazowanej
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
¼ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki cukru (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
66.8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
28.6 kJ /
6.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIELKANOC V
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Deska masła z pesto szpinakowym
10 min
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 godz. 50 min
Tatar z suszonych pomidorów
15 min
Mus z buraka z orzechami włoskimi
1 godz. 10 min
Chrzan z jabłkami
15 min
Pasta z pieczarek i słonecznika
30 min
Pasta z rzeżuchy
5 min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20 min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25 min
Dip z zielonymi oliwkami
10 min
Pasztet z selera
2 godz.
Pasta śródziemnomorska
15 min