Urządzenia i Akcesoria
Chrzan na zielono (ze szpinakiem)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
10 porcji
Składniki
-
100 g liści szpinaku baby, świeżych
-
80 - 100 g chrzanu, tartego
-
30 g wody mineralnej, niegazowanej
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
¼ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki cukru (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
66.8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
28.6 kJ /
6.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIELKANOC V
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Papryka po chorwacku (TM6, TM7)
35 min
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 godz. 50 min
Chrzan z jabłkami
15 min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15 min
Pomarańcze w syropie goździkowym
35 min
Szołder (murzin) wielkanocny
2 godz. 45 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25 min
Cytryny w syropie imbirowym
35 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min
Pasta śródziemnomorska
15 min
Schab gotowany na parze
1 godz. 50 min