Urządzenia i Akcesoria
Chrzan na zielono (ze szpinakiem)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
10 porcji
Składniki
-
100 g liści szpinaku baby, świeżych
-
80 - 100 g chrzanu, tartego
-
30 g wody mineralnej, niegazowanej
-
10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
¼ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki cukru (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
66.8 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
28.6 kJ /
6.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIELKANOC V
12 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Korzenny śledź z jabłkiem
2 h 30 min
Wielkanocny baranek z makiem
2 h 15 min
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 h 50 min
Chrzan z jabłkami
15 min
Chrzan tarty podstawowy
10 min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 h 5 min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Krem chrzanowo - żurawinowy
15 min
Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
3 h 20 min
Wielkanocny chrzan z migdałami
25 min
Bułeczki wielkanocne zajączki
1 h 50 min
Kolorowy wieniec wielkanocny
2 h 30 min