Urządzenia i Akcesoria
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
Składniki
-
25 g koperku, świeżego tylko liście
-
25 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
-
50 g soli
-
50 g cukru
-
10 owoców jałowca suszonych
-
10 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
100 g ginu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Polska
Może spodoba Ci się również...
Cytrynowo-rozmarynowy pstrąg i warzywa na parze
1 godz. 5 min
Filety z pstrąga gotowane na parze i purée z brokułów
40 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Policzki wołowe z purée z selera i warzywami w kremowym sosie
7 godz. 30 min
Zupa z cukinią; Ryba na parze z ziemniakami i cytrynowym sosem
50 min
Łosoś z cytrynowym sosem holenderskim, szparagami i ryżem
45 min
Dorsz (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z purée ziemniaczanym
1 godz. 50 min
Wołowina (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z frytkami z batatów i sosem majonezowym
1 godz. 30 min
Piersi z kaczki w papilotach z sosem pomarańczowym
2 godz.
Halibut na parze z warzywami, żółtą soczewicą i zielonym sosem
1 godz.
Zupa krem z warzyw i pokrzyw z aromatyczną granolą
1 godz. 15 min
Zupa krem z buraków i szaszłyki warzywne z tofu na parze
1 godz.