Wersje kompatybilne
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g koperku, świeżego, tylko liście
- 25 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
- 50 g soli
- 50 g cukru
- 10 owoców jałowca, suszonych
- 10 g nasion kopru włoskiego, suszonych
- 100 g ginu
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 2558 kJ / 611 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.5 g
- Błonnik
- 5.8 g
- Sód
- 19427 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti z cukinii z łososiem i pesto
30min
Pstrągi z warzywami na parze; Mus twarogowy z sosem z owoców jagodowych
55min
Koncentrat bulionu rybnego
20min
Pasztet z gęsi z farszem grzybowym
9 godz. 45 min
Stek z tuńczyka na parze z pikantnym dipem z pomidorów i soczewicy
40min
Kotlety jagnięce, purée ziemniaczane ze szpinakiem i sos miętowy
1h
Ryba na parze z zieloną soczewicą i sosem paprykowym
40min
Ryba na parze z sosem pomidorowym
1h
Dorsz po tajsku z Varomy
1 Std. 10 Min
Omlet z kurkami (low carb)
25min
Steki w sosie z zielonego pieprzu, purée ziemniaczane z grzankami
1h 15min
Ryba na parze z zielonym purée
50min