Urządzenia i Akcesoria
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Cały przepis
Składniki
-
25 g koperku, świeżego tylko liście
-
25 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
-
50 g soli
-
50 g cukru
-
10 owoców jałowca suszonych
-
10 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
100 g ginu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Sód
19427 mg
Białko
6 g
Kalorie
2558 kJ /
611 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Lemoniada detox (TM6, TM7)
35 Min
Biało-czerwony deser
7 Std.
Sałatka ze szpinakiem; Roladki z ryby, cytrusowy sos maślany; Pączki z sera koziego i sos z owoców jagodowych
1 Std. 10 Min
Bezglutenowy wieloziarnisty chleb z kukurydzy i kaszy gryczanej
2 Std. 30 Min
Dorsz (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z purée ziemniaczanym
1 Std. 50 Min
Pstrągi z warzywami i sosem holenderskim
40 Min
Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy
2 Std.
Sorbet z truskawek
1 Std.
Bezglutenowy chleb kukurydziano-gryczany z tapioką
2 Std. 30 Min
Filet z białej ryby (sous-vide) z pieczonymi warzywami (z osłoną noża miksującego)
1 Std. 30 Min
Kurczak po tajsku w zielonym curry
45 Min
Spaghetti z cukinii z łososiem i pesto
30 Min