Urządzenia i Akcesoria
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Cały przepis
Składniki
-
25 g koperku, świeżego tylko liście
-
25 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
-
50 g soli
-
50 g cukru
-
10 owoców jałowca suszonych
-
10 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
100 g ginu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Sód
19427 mg
Białko
6 g
Kalorie
2558 kJ /
611 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Masło czosnkowo-ziołowe
5 min
Marchewkowe nachos z guacamole (TM5)
1 godz. 10 min
Wieprzowina w białym sosie z purée warzywnym i brokułami
55 min
Kremowy żurek z białą kiełbasą
45 min
Sos pomidorowy marinara
1 godz. 15 min
Wolno gotowana wołowina w sosie whisky z ziemniakami (z osłoną noża miksującego)
2 godz. 50 min
Olej aromatyzowany liśćmi selera
8 godz. 15 min
Wołowina (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z frytkami z batatów i sosem majonezowym
1 godz. 30 min
Zupa krem z pieczarek; Faszerowane papryki z ryżem i sos pomidorowy
1 godz. 5 min
Polędwiczki wieprzowe z sosem musztardowym i ziemniakami
1 godz. 5 min
Sałatka z wędzonym pstrągiem i sosem vinegret z mango
20 min
Sałatka z kurczakiem i salsą verde
40 min