Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu

Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu

3.9 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Cały przepis

Składniki

  • 25 g koperku, świeżego tylko liście
  • 25 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
  • 50 g soli
  • 50 g cukru
  • 10 owoców jałowca suszonych
  • 10 g nasion kopru włoskiego, suszonych
  • 100 g ginu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Cały przepis

Sód 19427 mg
Białko 6 g
Kalorie 2558 kJ / 611 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 74 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...