Urządzenia i Akcesoria
Marynata do ryb na bazie jałowca i ziaren fenkułu z dodatkiem ginu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Cały przepis
Składniki
-
25 g koperku, świeżego tylko liście
-
25 g skórki z cytryny ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
-
50 g soli
-
50 g cukru
-
10 owoców jałowca suszonych
-
10 g nasion kopru włoskiego, suszonych
-
100 g ginu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Cały przepis
Sód
19427 mg
Białko
6 g
Kalorie
2558 kJ /
611 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTUJ JAK SZEF KUCHNI
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Zupa krem szparagowo-ziemniaczana z szaszłykami z krewetek
35 min
Potrawka z królika i purée z batatów
1 godz. 15 min
Cytrynowe skrzydełka z ryżem z warzywami (z osłoną noża miksującego)
40 min
Łosoś z cytrynowym sosem holenderskim, szparagami i ryżem
45 min
Dorsz (sous-vide, z osłoną noża miksującego) z purée ziemniaczanym
1 godz. 50 min
Dorsz w ziołowej kruszonce z ryżem, szpinakiem i sosem cytrynowym
40 min
Dorsz na parze z ryżem i szpinakiem w sosie cytrynowym
30 min
Łosoś w kremowym sosie pieczarkowym z ziemniakami
35 min
Stek z tuńczyka na parze z pikantnym dipem z pomidorów i soczewicy
40 min
Dorsz po tajsku z Varomy
1 godz. 10 min
Curry z dorszem i krewetkami
40 min
Filety z sandacza z polentą ze świeżej kukurydzy
1 godz. 5 min