Soupe d'artichaut, fromage frais et menthe - Gressins au citron

Soupe d'artichaut, fromage frais et menthe - Gressins au citron

2.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en deux
    120 g
  • de menthe fraîche effeuillés
    5 brins
  • d'eau
    900 g
  • de fonds d'artichaut
    500 g
  • de parmesan
    30 g
  • de zeste de citron
    20 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    200 g
  • de jus de citron
    10 g
  • de sel
    1 pincée
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de fromage frais
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 261 kcal / 1095.7 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 30.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 362.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...