Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
200
g de farine d'épeautre
lub 200 g de farine semi-complète - 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive
- 580 g d'eau
- 1 botte d'oignons nouveaux de printemps
- 1 botte de radis non traitée
- 200 g de lait écrémé
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 3 œufs
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1450 kJ / 344 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte aux champignons et à la mimolette
1h 50min
Tarte aux courgettes et tapenade
1 godz. 15 min
Quiche aux courgettes et coriandre en filo
40min
Boulettes d'asperges au gruyère, dip de carotte cumin-sésame
1 godz. 15 min
Pavés de vivaneau mi-vapeur/mi-snacké
50min
Spaghetti de patate douce, pesto aux herbes
40min
Falafels
12 Std. 45 Min
Pains pita à l'aubergine, œuf et sauce yaourt
35min
Pâte brisée
1h 50min
Pâté provençal vegan
13 Std.
Haricots verts au thym
1h 10min
Butternut au pesto de graines de courge
40min