Urządzenia i Akcesoria
Santiago cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
12 portions
Składniki
-
white sugar250 g
-
lemon peel only, no white pith1
-
blanched almonds250 g
-
eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
30.1 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
971.6 kJ /
231.3 kcal
Tłuszcz
13.3 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2 godz. 20 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min
Almond biscotti
3 godz. 30 min
Warm beetroot dish
50 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Mango pudding
12 godz. 15 min
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Brutti ma buoni
4 godz. 40 min
Gluten free carrot and almond cake
2 godz. 30 min