Urządzenia i Akcesoria
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
575 g
Składniki
-
chicken livers trimmed500 g
-
fresh thyme2 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum level)
-
freshly squeezed lemon juice3 tsp
-
lean smoked bacon cut into pieces120 g
-
eschalots (approx. 5), cut into half100 g
-
unsalted butter170 g
-
Madeira wine (see Tips)70 g
-
ground black pepper½ tsp
-
crackers or toast, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 575 g
Sód
1187 mg
Białko
104.1 g
Kalorie
10490.6 kJ /
2507.3 kcal
Tłuszcz
209.7 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
111.4 g
Węglowodany
34.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Black garlic and onion jam
55 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 godz. 40 min
Tarte tatin
2 godz.
Marinated capsicum
55 min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 min
Tomato and onion gravy (South African)
25 min