Urządzenia i Akcesoria
Creamy tomato and feta pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Danish feta (1 block)
-
mini Roma tomatoes at room temperature400 g
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle20 g
-
small onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
ground black pepper to season
-
water1500 g
-
sea salt1 tsp
-
dried pasta of choice200 g
-
fresh basil leaves only, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1119.4 mg
Białko
17.9 g
Kalorie
1995.7 kJ /
475.2 kcal
Tłuszcz
22.3 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 min
Chicken pizzaiola
50 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Lamb sausage ragu
30 min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Tandoori chicken wraps
50 min
Mexican one-pot pasta
30 min
Penne and vegetables
35 min
Quick veggie pasta salad
30 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min