Urządzenia i Akcesoria
Crispy rice chicken salad with satay sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Crispy rice
-
cooked rice long grain, chilled (see Tip)500 g
-
soy sauce2 tbsp
-
sesame oil to drizzle
Poached chicken
-
hot water1000 g
-
chicken breast (approx. 300 g), cut in half lengthways1
Satay sauce
-
water90 g
-
red curry paste20 g
-
peanut butter100 g
-
rice wine vinegar15 g
-
soy sauce10 g
-
caster sugar10 g
-
fish sauce5 g
-
spring onions/green onions thinly sliced2
-
continental cucumber thinly sliced1
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
fresh long red chilli thinly sliced1
-
lime juiced1
Zesty dressing
-
sweet chilli sauce80 g
-
freshly squeezed lime juice60 g
-
fish sauce40 g
-
dark brown sugar15 g
To assemble
-
roasted salted peanuts (opcjonalnie) roughly chopped, to serve50 g
-
fried shallots to serve
-
black sesame seeds to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1577 mg
Białko
21.2 g
Kalorie
2018.9 kJ /
482.5 kcal
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
62.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Filo chicken pie
45 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Smash burger taco
40 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min