Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Peperonata sottovuoto
TM6

Peperonata sottovuoto

4.5 (16 ocen)

Składniki

  • 300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolle a listarelle
  • 2 spicchi di aglio a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
  • 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (opcjonalnie)
  • 2 pizzichi di sale
  • 1600 g di acqua

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
947.5 kJ / 226.5 kcal
Białko
1.9 g
Węglowodany
9.3 g
Tłuszcz
20.5 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Błonnik
3.4 g
Sód
794.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy