Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di cipolle a listarelle
- 2 spicchi di aglio a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
- 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (opcjonalnie)
- 2 pizzichi di sale
- 1600 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 947.5 kJ / 226.5 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 20.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 794.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verdure miste insaporite
30 分钟
Caponata (TM6)
1小时 30 分钟
Contorno di carote in agrodolce
1h
Peperonata (TM6)
45min
Peperoni insaporiti (100 g)
15 分钟
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2小时 30 分钟
Ratatouille di verdure sottovuoto
1h
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2小时 30 分钟
Pizza rossa con burrata, melanzane e zucchine insaporite
3h 45min
Peperoni in agrodolce sottovuoto
2小时
Ossobuco Sottovuoto
12h 40min