Peperonata sottovuoto

Peperonata sottovuoto

4.5 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porzioni

Składniki

  • 300 g di peperoni a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di cipolle a listarelle
  • 2 spicchi di aglio a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 2 cucchiaini di erbe aromatiche miste secche
  • 2 cucchiai di olive taggiasche denocciolate (opcjonalnie)
  • 2 pizzichi di sale
  • 1600 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 226.5 kcal / 947.5 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 20.5 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 794.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...