![Scalogno insaporito (350 g) Scalogno insaporito (350 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CFD298BF-DABD-4A3A-ACC6-2E36AEB99808/Derivates/1F4611B3-14AF-4A69-831B-B5A0804EF6EC.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g di olio extravergine di oliva
lub 10 g di olio di oliva - 10 g di burro
- 350 g di scalogni, puliti e a metà per il lungo
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle e aglio insaporiti
20 Min
Scalogno insaporito (250 g)
20 Min
Cipolle insaporite (300 g)
20 Min
Peperoni insaporiti (100 g)
15 min
Mele insaporite (200 g)
15 min
Carote insaporite (200 g)
20 Min
Mele insaporite (400 g)
15 min
Carote insaporite (400 g)
20 Min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 Min
Peperoni insaporiti (400 g)
25 Min
Verdure miste insaporite
30 min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 min