Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta

Seppioline coi piselli a Cottura Lenta con polenta

4.1 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

Seppioline coi piselli
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 120 g di cipolla in quarti
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 600 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 500 g di seppioline intere, pulite
  • 200 g di piselli in scatola sciacquati e sgocciolati
Polenta
  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1600 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
    25 g di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 2273.3 mg
Białko 36.2 g
Kalorie 3214.3 kJ / 768.3 kcal
Tłuszcz 27.8 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 92.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...