Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese

4.8 121 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • medaglioni di filetto di manzo (180-200 g l'uno, spessore 3 cm)
    4
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pepe nero macinato
    ¾ di cucchiaino
  • di timo fresco interi
    4 rametti
  • di acqua (vedere consigli)
    1400 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    30 g
  • di scalogno
    50 g
  • di dragoncello fresco le foglioline
    1 - 2 rametti
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di aceto di vino bianco
    1 cucchiaio
  • di burro a pezzi + q.b.
    200 g
  • tuorli d'uovo
    4

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 698 kcal / 2926 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 56 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 32 g
Sód 93 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...