![Scalogno insaporito (250 g) Scalogno insaporito (250 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cfd298bf-dabd-4a3a-acc6-2e36aeb99808/Derivates/1f4611b3-14af-4a69-831b-b5a0804ef6ec.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g di olio extravergine di oliva
lub 10 g di olio di oliva - 10 g di burro
- 250 g di scalogni, puliti e a metà per il lungo
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle e aglio insaporiti
20 dk
Cipolle dorate (200-300 g)
20 dk
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25 Min
Scalogno brunito (250 g)
25 Min
Cipolle e aglio dorati
20 dk
Cipolle insaporite (300 g)
20 dk
Cipolle insaporite (200 g)
20 dk
Scalogno insaporito (350 g)
25 Min
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 dk
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h
Verdure miste insaporite
30min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 Min