Urządzenia i Akcesoria
Cipolle brunite (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
20 g di olio di oliva20 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di cipolle rosse, in 8 spicchi200 g di cipolle dorate in 8 spicchi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Sód
18 mg
Białko
2 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi
16 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pere insaporite (200 g)
15 min
Cipolle piccanti insaporite
20 min
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Funghi insaporiti (300 g)
25 min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 min
Melanzane insaporite (400 g)
35 min
Melanzane insaporite (200 g)
30 min
Porro insaporito (200 g)
20 min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 min
Cipolle dorate (200-300 g)
20 min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Cipolle insaporite (200 g)
20 min