![Cipolle brunite (200 g) Cipolle brunite (200 g)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6835fa95-43a3-4133-a433-08a74a45acb5/Derivates/1441900e-58fc-44f8-9698-946c71598618.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g di olio extravergine di oliva
lub 20 g di olio di oliva -
200
g di cipolle dorate in 8 spicchi
lub 200 g di cipolle rosse in 8 spicchi
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 972 kJ / 232 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 18 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cipolle dorate (200-300 g)
20min
Cipolle insaporite (300 g)
20min
Porro insaporito (200 g)
20min
Melanzane insaporite (400 g)
35min
Cipolle insaporite (200 g)
20min
Peperoni insaporiti (200 g)
20min
Melanzane insaporite (200 g)
30min
Mele insaporite (200 g)
15min
Cipolle piccanti insaporite
20min
Peperoni e cipolle insaporite
25min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50min
Funghi insaporiti (300 g)
25min