
Urządzenia i Akcesoria
Parfait au caramel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 7 godz.
10 parts
Składniki
La sauce au caramel
-
de sucre250 g
-
de crème liquide 30-40% M.G.200 g
-
d'eau1030 g
-
de beurre froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
de jus de citron (voir conseil)1 c. à café
-
de vinaigre1 c. à soupe
Le parfait
-
de cacahuètes grillées salées80 g
-
de crème liquide 30-40% M.G., très froide500 g
-
jaunes d'œufs5
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
430 kcal /
1801 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisson du sucre
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks