Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce au caramel
- 250 g de sucre
- 200 g de crème liquide 30-40% M.G.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
- 30 g de beurre, froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à soupe de vinaigre
Le parfait
- 80 g de cacahuètes grillées salées
- 500 g de crème liquide 30-40% M.G., très froide
- 5 jaunes d'oeufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1801 kJ / 430 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lasagne de courgette et jambon blanc
1h 5min
Pudding brioché au chocolat
1 Std. 25 Min
Pain complet, tartinade et boulettes de poulet
Brak ocen
Caramel au beurre salé
1 Std. 45 Min
Gâteau au caramel
3u. 50min
Parfait vanille-mascarpone
2 godz. 40 min
Sauce Mojo (pour fruits de mer)
10 Min
Duo de mini-tresses au beurre
Brak ocen
Souris en pommes de terre et robe des champs
1 Std. 20 Min
Sauce soubise
Brak ocen
Burger Tex-Mex
4h 25 min
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3 Std. 45 Min