Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce au caramel
- 250 g de sucre
- 200 g de crème liquide 30-40% M.G.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
- 30 g de beurre, froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à soupe de vinaigre
Le parfait
- 80 g de cacahuètes grillées salées
- 500 g de crème liquide 30-40% M.G., très froide
- 5 jaunes d'oeufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1801 kJ / 430 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Advocaat maison
10 min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Donuts sushi
Brak ocen
Entremets fraise façon mille-feuille
5 Std.
Bar au four à l'italienne, dip aux poivrons grillés et salade de fenouil
Brak ocen
Demi-sphère vanille-caramel
7 godz. 30 min
Sauce au poivre vert
20 dk
Long Island Icetea
5 Min
Granité de fruits frais
5 Min
Cake framboise-pistache
4 godz. 35 min
Mojito à la grenade
10 min
Mayonnaise à l'avocat
15 min